40 comments found

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 4-5 years
scy Purchased

Hi,

I configured contact form by following the instructions,I did several tests,but I get always this phrase:Can’t connect to server,make sure you are connected to internet. May depend on what? The osting Aruba supports php. Tanks, for your time!

tahadaf

mailed you, thanks a lot.

Ali

Default-user
scy Purchased

Hello, Excuse me, but I have not received anything. Please send to: scyweb@gmail.com - tanks,for your tme

tahadaf

sent you the email again.

Ali

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hello, I sent you payment to rewrite the contact form but i haven’t heard back from you. Can you let me know when you think it will be ready? Thanks Andrew

tahadaf

hi, we were out of town for some days. just replied you.

Ali

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Netherlands
camilsky Purchased

Hello!

First of all congratulations! I love the design! It’s slick and elegant! However, I do have 2 technical questions concerning the Twitter widget:

1.) How to get the Twitter avatar displayed in the Twitter widget window?

2.) In the xml code of the Twitter widget there is a definition of the style for the date of the tweet, however the widget seems not to display the actual time the tweet was written… Is it possible to enable this feature?

Cheers, Kamil

tahadaf

thanks for your interest and the kind words.

1) the twitter avatar is shown automatically, you just have to set your twitter account name in xml… (or did I understood your question wrongly?)

2) yeah, the date for each tweet… it’s in our to-do list, we will have it fixed in the next updates.

make sure to follow us on facebook for the latest updates…

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 3-4 years
  • Netherlands
camilsky Purchased

Dear tahadaf!

Thanks for the quick reply! The trick is the widget seems to work properly, receives the data from the twitter, however the avatar doesn’t show up…

This is the photo-portfolio I’m trying to setup now…

http://camilatwork.com/photo/

Any thought what could be causing this abnormal behavior?

Cheers, Kamil

tahadaf

it’s weird! please drop me an email and ftp to your host so I can check your setting :)

camilsky
camilsky Purchased

Dear thadaf!

Problem solved! It was “as usual” my mistake. It was as simple as fixing permissions for files and directories! It works like a charm!

However, I do have a request! The support for VIMEO ! Many of us, photographers use VIMEO rather than YOUTUBE to display and promote our reels!

Cheers, Kamil

tahadaf

vimeo support will happen soon :)

PS by mistake I hit the report button instead of the reply button!

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

I would really like to purchase this.

Are you able to add videos, twitter feed and customer review section to this template.

Also can you change the colour (make it lighter/ white background)?

If so, does this cost extra?

Many thanks,

tahadaf

yes, we do custom works on our files. contact us through our profile page for our rates.

Hadi

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 3-4 years

ok, sent you an email yesterday,

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • United States

Hey,

For some reason, I can’t view the template on my desktop. i have to upload the files to see the changes instead of viewing them locally. Is there something I am doing or does this particular template not allow local viewing?

Rae

tahadaf

It’s because of PHP files, you can’t view the template locally and it’s true about the items that use PHP and server side files. but as we always suggest you the best ways to customize your template in the easiest way we have introduced WampServer in our PDF help files if you have taken a look at them so that you can see your modified template as if it’s uploaded on your server online. just search it and download it then open the WampServer and in your task bar click on its icon and go to: Apache ->Alias Directories ->Add an alias, then it opens up a black screen and guide you to how to create a offline host on one of the directories on your computer… then you put the template files in that directory and access the host by entering “http://localhost/” in the address bar of your browser then you can access your directory and check your template.

Ali

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 6-7 years
  • United States

@camilsky Your site doesn’t even look like the original template. Great work!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 6-7 years

I like this and want to buy it but there are things I want to do myself. Are there any books that can teach me to do this… Send a list of flash books to SunRhythms@yahoo.com

tahadaf

teach you what exactly?!

  • Bought between 50 and 99 items
  • Has been a member for 3-4 years

Hi,

I’m thinking about buying your template, really clean and elegant design, exactly what i need but i found a really weird problem:

- If im currently in the “Slideshow” page and i click the “Info Page” and i immediately click the “Slideshow” page again, the page stops loading, after that a cant load any other page so i have to refresh my browser.

I don’t know if this is maybe because of my really slow internet connection, but this happens me all the time, specially if dont let “Info Page” to open before a hit the “Slideshow” page.

Try a few times and you will find the problem.

I hope you understand what im trying to say my english its not so great, it woul really help me to solve this issue, im definitively want to use your template.

Thanks, JP.

tahadaf

JP, Thanks for your interest. yeah, slow internet connection may be the problem, clicking menus fast may cause that problem… Thanks for reporting that and don’t worry, I will fix this issue as soon as possible and update the files here with new other upcoming ugrades.

once purchased, you can always receive the upcoming updates and fixes free of other charges.

Hadi

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years

Is it only possible to run this from a server? Or could it be set up to run from a DVD ROM ?

Thanks, John

tahadaf

well, if you’re planing to run it from a DVD ROM , obviously you won’t be able to use server side codes like php and external APIs.

meaning, all php files won’t work which makes the contact form / twitter widget / FB gallery / not work either.

you can remove them from the template and the rest can be started with an auto-run being set for your DVD driver…

Hadi

UpstreamSupport

Is it just these three things, maybe it will work for my project.

I was thinking of this for a simple business presentation. It needs to be distributed on DVD , as an .exe and/or .app. that I would like to be able to run ether in a window or full screen. It’s a fairly straight forward presentation. I would not need the contact form, news feeds or any of the other widgets, only the Carbon Template, Slide Show and Image and Video Galleries, etc. Most of the content / slides would be loaded as external .swf files.

Given this info what would I need to remove, how?, and how would I go about setting it all up to run locally, or from a DVD as an excitable file or auto running file. I would like to clean up or delete as much unneeded code, files and folders as I can.

Sound possible?

Thanks, John

tahadaf

you should be able to disable them after reading the help .pdf files… they can all be disabled through XML files.

drop us an email if you need more help.

Hadi

UpstreamSupport

Hadi, I’m having a hard time finding any help files for the theme… when I un-stuff the .zip I have a ReadMe .pdf and then a couple of other ReadMe.pdf’s in assorted folders, bonus, etc… but I don’t see any other .pdf’s of help files.

Thanks, John

UpstreamSupport

Okay sorry, I downloaded the .zip again and found the help.pd, I’ll take a look… thanks.

John

UpstreamSupport

I found the help files and understand how to to off any modules or widgets using PHP through the .xml files.

Is there anything to look for (in any of the various .xml flies) other than the “contact form / twitter widget / FB gallery”?

Now that everything is deleted in the .xml files… how do I set this project up so that it will run locally or from a DVD or CD ROM ?

Will I need to re-publish or re-compile anything in Flash to come up with a clickable, excitable, file?

This won’t work at all for my project, if it won’t run locally, won’t run from disc media or has to run from WampServer or using a web browser/plugin, etc.

Thanks in advance for any help you can give me. I just haven’t found the answers in the help files or comments anywhere.

Thanks, John

UpstreamSupport

Is there a way to publish this to Air for Desktop… Thanks

tahadaf

yep, it’s possible but needs a lot of modifications… drop me an email and we’ll talk about details if you want to get started on this.

Hadi

  • Bought between 100 and 499 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hola, First of all excellent work. I am having problems with adding a new font. I’ve followed all instructions…

1) copied fonts 2) created new FLA (paste code) 3) downloaded Flex SDK (although i have Flex Builder 3) 4) gave updated lib. path 5) generated new SWF (w/o errors) 6) edited content.xml

yet when I view site, new text is not there (it’s blank)...

I know this is probably an error on me, so if you have any suggestions please help, thx

Jm

tahadaf

You may mistyped the codes inside your FLA file… please follow the instructions inside the readMe PDF file (Src\src\fonts\ReadMe.pdf)

All you need to do is to create a new FLA file for your font and type the AS3 codes for it (explained what codes you need to write inside the help PDF file, you can also open up the tahoma.fla or verdana.fla files and see their codes at the first frame of the FLA file for an example and reference) and compile its SWF and add the SWF file path to your content.xml… that’s it. check your AS3 codes for embedding the font, the problem should be from your code, you may have mistyped the Font family or something else, after correcting the code, compile your movie again and set the compiled SWF file path into your content.xml. I hope I could help.

Ali

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

I am trying to have different swfs as the background for every page and it is having trouble loading it. I also created a separate “as” file for each swf similar to the swfBg.swf…... and it does not work. It only loads the first one “swfBg” but not the others. Am I missing something….? Please advise

tahadaf

First of all let me mention that your SWF files as backgrounds should be independent to be previewed perfectly, I mean if they want to load something else, the path to the loadings should be inside the SWF itself.

the AS file for your SWF files is not necessarily, I just created that to have organize coding (and if you have noticed I also have override my SWF width and height, so that when the browser will be resized I can get get when it happens and set my loaded TextField position according to the new width and height, the template changes the SWF background width and height according to the browser ratio… so you can create your own SWF background files like the one I created to re position your elements when the size is changed)

Alright, for having different SWF backgrounds for each page you just need to set this tag inside each “page” tag with different path to load different SWF files and it would work perfectly:
<bg stretch="false" repeat="noRepeat" type="imageBg" path="background/swfBg.swf" /> 

That’s it. I hope it helped :)

Ali

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

Thanks Ali! After I read this I tried it again with newly created swfs from a new fla and it worked.. The problem for whatever reason was that the swfs I wanted to load had a preloader in them and once I removed them they worked. Great job on this template! How can I adjust the height of the nav bar from 200 to say 175? I am trying to locate what file to do that in. Also can you place an animated gif in the nav bar between the buttons and the widgets?

Thanks for the quick replay!

tahadaf

Right now, you can’t change the nav height from the XML fies, and nope, the Animated GIF images are not supported inside the navigation bar.

Ali

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

I am also having a problem getting the contact form to work. I changed the code in the formprocessor and I keep getting the error that I need to check the mailer server…. I am hosting it on Godaddy

Thanks again

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

I’m having the same issue with the newsletter saying it cannot connect to the server.

Please advise and sorry for the trouble….

tahadaf

please check the paths you have given to the PHP files. I tested the form and newsletter again, and everything works fine. if you have checked everything and the problem still existed, let your host providers know about the problem, they might can solve the issue. but as I said please check your paths to the PHP files one more time, it should be the problem…

Ali

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

Hello again!

Ok I got the shopping cart set up and everything else is put together looking pretty dang good. I am still having a problem with the contact form and newsletter. I contacted the host provider and they gave me this list… problem is I am not sure where to place it or which one…etc… email.secureserver.net mailstore1.secureserver.net smtopout.secureserver.net relay-hosting.secureserver.net

I went inside the contactFormProcessor2.php file and located this section of code…

$system_name=”???????”; // the name of your system… Im an not sure what that is $email_from=”??????”; // email of the system I need the name…. $email_subject=”Customer Message”; // subject of the email $email_destination=”my email address?”; // system will send contact form data to this email

Can you please email me @ chedda@bellsouth.net?

The newsletter is having an issue updating it but Can read an email that was manually typed in it and then uploaded to test…. Thank you so much for your help

tahadaf

Really sorry for my late reply, we were out of town for some days…

Alright, don’t know your host provider answered to which question of yours? that they gave you that list…

but regarding your questions about the contactFormProcessor2.php file… here is my answers: $system_name=”nothing important, just type your subject here”;
$email_from=”local@system.com”; // leave it the default (or maybe replace it with one of the emails your host provider provided)
$email_subject=”email subject”;
$email_destination=”yes, here put your email address”;

I also provided you more information by email.

Ali

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 5-6 years

I am willing to pay for your assistance. The contact form, No scaling with the swfs in background… and the newsletter… chedda@bellsouth.net

Thank you in advance.

  • Bought between 10 and 49 items
  • Has been a member for 4-5 years
NXS Purchased

Hello

Is it possible to show the preloaderImage.png on the center of the screen and how ??

Please mail me.

Thank you

tahadaf

not by default, but you could do a small change in src\preloader\Preloader.as

try playing with x and y properties of: _preloader.logoHolder

Hadi

  • Bought between 1 and 9 items
  • Has been a member for 2-3 years
borealys Purchased

Hello, Thanks for this awesome template. Could you please tell me more about the contactformProcessor.php setting, as I always get a failure error saying: Can’t connect to server,make sure you are connected to internet. Seems I don’t understand also the following line $email_from=”local@system.com”; // email of the system Could you please give me informations regarding this? (same as scy post) Thanks, kind regards.

by
by
by
by
by
by